A finnek szerint egy betegség akkor halálos, ha a pálinka, a dohány, de mindenekelőtt a szauna nem képes már segíteni rajta.

Biztosan hallottad már, hogy a szaunázás jótékony hatással van szervezetünkre. Azonban nem biztos, hogy pontosan tudod, mik is ezek a hatások, vagy hogy milyen betegségeket előzhetsz meg, ha rendszeresen szaunázol. Érdekel, kiknek ajánlott a szaunázás? Vagy hogy hogyan fokozhatod a szaunázás élményét? Ismered az egyes szaunafajtákat és gőzkabinokat? És tudtad, hogy mindegyik más és más előnyökkel bír? Érdekel, hogyan tehetsz szert saját szaunakabinra a lakásodban vagy éppen a kertedben? Esetleg szeretnél többet tudni a szaunázás történetéről?

Ha igen, jó helyen jársz, hiszen blogunkon ilyen és ehhez hasonló témákat feszegetünk. Szót ejtünk a szaunák helyes használatáról, a jótékony hatásukról, de bemutatjuk az egyes típusokat és a szaunaépítési lehetőségeket is. Beszámolunk néhány érdekességről a nagyvilágból, és eloszlatunk néhány tévhitet is. És természetesen megválaszoljuk a témában felmerülő kérdéseidet is.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, térj be hozzánk többször is, hiszen nálunk heti rendszerességgel tudhatsz meg érdekes és hasznos információkat a szaunázás kultúrájáról, és ha eddig nem voltál szerelmese, most biztosan csatlakozol a szaunázók egyre népesedő közösségéhez.