Gyakran Ismételt Kérdések

Személyre szabott szaunákat tervezünk, így fix ár nincsen. A szauna ára minden esetben függ annak típusától, a fa anyagától és a kabin méretétől. Egy átlagos családi 2*2 méteres finn szauna megközelítőleg 480 000 forintba kerül.

A szauna építésének a munkafolyamata általában két napot vesz igénybe, melyből egy nap műhelymunka és egy (kivételes esetekben maximum kettő) nap a beépítés. Természetesen az, hogy a megrendeléstől számítva mikorra készül el a szauna attól is függ, hogy a kapacitásaink mennyire szabadok. A megrendelésnél megbeszélt határidőt minden esetben tartjuk, mely az esetek nagy részében két munkahét. Így bizton állíthatjuk, hogy Ön tizennégy napon belül már élvezheti is az új szaunája kényelmét.

Felmérést minden esetben végzünk a beépítés előtt. Erre országszerte van lehetőség; Budapesten ingyenesen, vidéki felmérés esetén pedig felárral, azonban ezt az összeget levonjuk a szauna árából, amennyiben azt tőlünk rendeli meg.

Általában részletfizetéssel nem foglalkozunk.

Vidéki megrendelés esetén az ár tartalmaz egy minimális pluszköltséget, ami az utazásunkat és lakhatásunkat fedezi.

Több szauna építésének megrendelése, illetve barátoknak ajánlás esetén 10 százalék kedvezményt adunk a szauna árából.

Természetesen az általunk épített szaunákra és azok alapanyagaira vállalunk garanciát. A családi szaunák fa alapanyagaira 5 évig, a fitnesz szaunákra 2 évig, a szaunák elektromos részeire pedig 1 évig vállalunk garanciát.

Az esetek 90 százalékában a megrendelt szauna alapanyagaira nem kell várni, hiszen azok raktáron elérhetőek.

Külön szállítási költség nincs.

A családi szaunák 2 évente igényelhetnek olyan karbantartási munkát, mint a fatisztítás, padcsiszolás és ajtó beállítás. Az alapanyagok karbantartásigénye azonban függ azon fajtájától, illetve attól, hogy milyen rendszerességgel használják a szaunát.

Egy átlagos szauna, amely 6000kw-s elektromos berendezéssel bír, percentként körülbelül 7 forintnyi áramot fogyaszt.

Finn szauna beépítése esetén minimum egy 140×120 cm-es szabad területre van szükség. Az infraszauna helyigénye ennél valamivel kevesebb, hiszen itt elég egy 110×110 cm-es szabad terület.

Nincsen ilyenféle specifikus igénye egy szauna beépítésének. Azonban a kényelmi szempontokat szem előtt tartva azt javasoljuk, hogy amennyiben a lakás adottságai engedik érdemes a szauna kabint tusolási lehetőség, fürdőszoba közelben beépíteni.

A szaunák használatra kész kivitelezését és beszerelését vállaljuk, Önnek csupán annyi dolga marad, hogy élvezze az otthoni szaunázás élményét. Az előre egyeztetett ár tartalmazza a használatra kész szauna teljes költségét.

Árajánlat kérése

Az árajánlat elküldése telefonos egyeztetést követően, legkésőbb 4 munkanapon belül megtörténik.