Infraszauna

Ezen a felületen az infraszauna működési elvéről és használatáról tájékozódhat. Megtudhatja, hogy miért lehet előnyös önnek, ha infraszaunát választ az otthonába.

Kérj tőlünk ajánlatot, ha te is egyedi infraszaunát szeretnél otthonodba!

Infraszauna

Az infraszauna működési elve

Az IV (infravörös) sugarakat elektromos fűtőszálak biztosítják. A kibocsátott hullámok a bőr legfelső rétegein áthatolva mélyebben fejtik ki jótékony hatásukat. A bőr átmelegedik, a testhő nő, és az infravörös sugarak a szövetek belsejében hőenergiává alakulva szétáramlanak a szervezetben.Ennek a szauna típusnak az előnye, hogy nem csak a bőr felszínit hevíti, hanem a test belső hőjének kövezetlen emelkedését is előidézi. Az infraszauna használatának optimális hőmérséklete: 40-60 Celsius fok.

Az infraszauna használata

Az infraszauna használata egyszerű és kényelmes. Elektromos csatlakozással üzembe helyezhető. A szauna kabin vezérlőfelületén be lehet állítani a kívánt hőmérsékletet és a szaunázás időtartamát is. A bekapcsolást követően (szobahőmérséklettől függően) kb. 15 perc alatt felfűti magát. Amikor a hőmérséklet elérte a 40 Celsius fokot, hatékonyan használatba lehet venni a szaunát. Szaunázás után fogyasszon folyadékot! Az infraszauna használata előtt nem szükséges lezuhanyoznia. A szaunázás utáni váltózuhany (hideg- és melegvíz váltogatása) fokozza a vérkeringést és ezáltal a szervezet méregtelenítő hatását.

Az infraszauna hatásairól a szaunázás menü alatt talál információkat!

Az árajánlat megküldése telefonos egyeztetést követően, legkésőbb 4 munkanapon belül megtörténik.

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Telefonszámod (kötelező)

Tárgy (kérünk, írd meg, hogy melyik termékünk érdekel)

Csatolt fájl (kérünk, hogy gőzkabin ajánlatkérése esetén, küldj nekünk alaprajzot!)

Üzenet