Munkáink és referenciáink

A Budapest Szauna minőségi alapanyagok felhasználásával épít beltéri és kültéri szaunákat. Profilunkba tartozik az infraszauna, finnszauna, gőzkabin megtervezése, a jó minőségű alapanyag beszerzése, a terep kialakításának munkálatai, és a megálmodott szauna vagy gőzkabin beépítése és beüzemelése.

Az alábbiakban megtekintheti referenciamunkáinkat:

Finn szauna

Finn szaunaA képen látható szaunát egy budapesti családi házba építettük. A kabin alapanyaga finn északi csomós lucfenyő. A padokat és a háttámlákat trópusi csomómentes abashi fából készítettük. A kabinban sótéglák kerültek beépítésre, melyek hozzájárulnak az egészséghez, ionizálják a levegőt és ezáltal a légutakra is kedvező hatással vannak.

A sótéglákat led háttérvilágítással emeltük ki vizuálisan. A szauna fűtését egy első vezérlésű 6 kw teljesítményű króm acél előlapú kályha (Harvia) látja el. A  felépítése a helyszínen összesen 2 napot vett igénybe.

Budapest szauna árajánlat

Finn és infraszauna tusolóval kombinálva

finn_es_infraszaunaA képen látható minimál stílusú rekreációs központot egy finn szauna, egy tusoló és egy infrakabin kombinálásával alakítottuk ki (3 az 1-ben , de az üvegfal külön választja egymástól). A kialakítás előnye, hogy így mindhárom helyiség külön légtérben helyezkedik el.

A szaunák alapanyaga hőkezelt thermowood rezgő nyárfa.

A padok, háttámlák, fejtámlák és a lábrács trópusi csomómentes abashiból készültek. Az infraszaunában hátul 350 wattos, szemben 400 wattos kerámia csöves infrasugárzók kerültek beépítésre. A vasalatok az ajtóhoz Dorma márkájú német pántok, melyek anyagában szálhúzottak, és króm színűek. A kilincs fogantyúk kívülről fém, szintén szálhúzottak és króm színűek, belülről a finn szaunánál és az infraszaunánál abashi fa.

Budapest szauna árajánlat

Gőzkabin

gozkabin1A képen látható gőzkabint a Corvin Life Fitness részére terveztük és építettük.

A budapesti Corvin negyedben található modern wellnes és fitness központ kívánsága az volt, hogy a design illeszkedjen a SPA stílusához és hangulatához, valamint hogy egyszerre legalább 20 vendégük élvezhesse a gőzfürdő jótékony hatásait.

Budapest szauna árajánlat

Kombinált szauna (különálló tetővel)

Kombinalt_szaunaA képen látható kombinált finn és infraszauna központot egy székesfehérvári magánszemély részére készítettük.

A ház és a hozzá tartozó kert mediterrán hangulatot kelt, ezért ez az íves szauna jól illeszkedett a kert stílusához.

Az alapanyaga hőkezelt Thermowood rezgőnyár lambéria, a padok és padok közötti háttámlák és a pad fölötti háttámlák és fejtámlák trópusi csomómentes abashi fából készültek.

A szauna és a hidromasszázs kád fölé tető került, így az év bármely szakában használhatóak. A szaunába zeneterápiát tettünk illetve illóolaj párologtató is szolgálja a rekreációs célokat. A szaunán kívül beépítésre került egy borhűtő, és egy bárpult is. A tető alapanyaga felületkezelt lucfenyő.

Kérj tőlünk egyedi árajánlatot!

Az árajánlat megküldése telefonos egyeztetést követően, legkésőbb 4 munkanapon belül megtörténik.

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Telefonszámod (kötelező)

Tárgy (kérünk, írd meg, hogy melyik termékünk érdekel)

Csatolt fájl (kérünk, hogy gőzkabin ajánlatkérése esetén, küldj nekünk alaprajzot!)

Üzenet